The Original Jeep Owners Club

The toughest 4 letter word on wheels  (Jeep)

Evenementen Onderstaande data zijn onder voorbehoud.
Voor een aantal evenementen Bezoek daarom deze pagina regelmatig!

We zijn druk bezig na de ontwikkelingen van het corona virus om toch weer wat leuke events voor elkaar te krijgen.

Maar dit alles gaat nog steeds met ups en downs helaas in Nederland en buitenland.

Activiteitenagenda 2022


Domaine Trial Enduro Bilstain België (INSCHRIJVING GESLOTEN)

Start:14-05-2022
Einde:15-05-2022

In het weekend van 14 en 15 Mei organiseren wij een Jeep weekend op het Domein Trial Enduro, gelegen “Au Pairon” 67 te 4831 Bilstain in België.

Dit prachtige park www.rdmcbilstain.be is open voor verschillende type gemotoriseerd verkeer. Die wij dus ook tegen zullen komen. Het biedt volop mogelijkheden voor zowel de gevorderde als voor de minder ervaren Jeeper.

Het terrein werkt echt grensverleggend, waarbij het accent zal liggen op het betere klim- en hellingwerk. Uiteraard kan je hier ook rijden met je standaard jeep.

Op het terrein kan je lunchen in het restaurant. Van simpel tot redelijk lux.

Omdat het een weekend betreft kan er natuurlijk ook op de camping overnacht worden.op het midden van het terrein zodat we daar mooi bij elkaar kunnen staan.

Het terrein is toegankelijk voor standaard jeeps (Blauw), aangepast (Rood) en (Zwart), Het terrein voorziet al in de nodige “natuurlijke” uitdagingen.

Zeker voor de blauwe rijders dient gezegd te worden dat het een terrein is wat niet geheel zonder risico’s is, zeker als het nat is of kort ervoor geweest is. Dan kan het er griezelig glad worden. Waarbij de rotsige ondergrond dan zeker een extra uitdaging vormt.Het programma voor dit weekend is als volgt:
Zaterdag 14 Mei

10:00 tot 18:00 uur: Mogelijkheid tot vrij rijden op Bilstain.
Zondag 15 mei.

10:00 tot 18:00 uur: Mogelijkheid tot vrij rijden op Bilstain.
Voor de lunch is er catering aanwezig op het offroad-terrein.


Entreegelden voor Bilstain dienen bij de administratie van het terrein “Trial Enduro“ nabij de slagboom op het terrein afgerekend te worden, deze kosten zijn € 60 per jeep per dag.

De camping dient door een ieder bij aankomst op de camping afgerekend te worden bij de receptie van de camping, de kosten hiervoor zijn normaal:Terug naar overzicht


                                                      

 BANK.ING

NL25INGB0671164201

Betalingen onder lidnummer en event.